Sobre mí

consol

Benvinguts al meu blog!!

Em dic Consol. Sóc bisaurenca de naixement, ripollesa d’adopció i moooolt orgullosa dels meus petits-grans pobles. Estic casada i sóc mare de dos nois adolescents. Treballo dins i fora de casa.  Les meves aficions són viatjar, fotografiar i cuinar.

Aquesta última afició es va fer més gran fa uns anys en descobrir la thermomix. Vaig veure que sense ser una gran cuinera podia preparar plats ràpids, fàcils i alguns d’ells espectaculars, per sorpendre a família i amics.

M’apassiona la fotografia i en aquest blog és un plat principal. Crec que almenys fins a dia d’avui és la millor manera per transmetre el gust i l’olor dels plats que preparo, malgrat sovint faig esperar els de casa asseguts a taula mentre jo faig les fotos que tots vosaltres veieu. També estan acostumats a celebrar allò que diuen Pasqua abans de Rams. Us explico; almenys quinze dies abans de qualsevol festivitat jo ja començo a preparar, fotografiar i redactar algunes receptes relacionades amb aquestes dates, d’aquesta manera arriben les receptes als lectors amb temps suficient per preparar-les si els han agradat. Des d’aquí  els agraeixo a la família la paciència per aquestes esperes en què arriba el plat fred a taula i quinze dies abans d’hora 😉

Sóc fan de les botigues de parament de la llar i tinc la casa plena de draps, drapets, gots, plats i platets, culleres i culleretes. Això si!! la majoria desaparellat.

No sóc cuinera, ni aspiro a ser-ho. Cuino receptes de collita propia i les que trobo d’aquí i d’allà: classes, llibres, revistes, la xarxa….. Les preparo al meu gust i si el resultat m’agrada les comparteixo amb tots vosaltres.

Si us puc ajudar, no dubteu a consultar-me! 

  • Telèfon 610 89 16 45
  • email: consolnovellas@yahoo.es