Torró de núvols

Anem amb la primera recepta d’aquest 2022!!! El torró que us porto avui sorprendrà els peques, però també, als no tant peques, jejej. Genial per posar a la taula qualsevol dia d’aquestes festes, però pel dia de Reis li ve com anell al dit.

A continuació us deixo una video recepta⤵️. Espero que us agradi!!!

Ingredients: (2 tauletes)

  • 200 g de xocolata amb llet, per a postres Nestlé® (a trossos)
  • 200 g de xocolata amb llet (a trossos)
  • 70 g de mantega de cacau
  • 80-100 g de núvols

Preparació:

  1. Posar dins el got la xocolata i ratllat 8 segons a velocitat 10.
  2. Amb l’espàtula baixar la xocolata ratllada cap al fons del got, afegir la mantega de cacau i programar 5 minuts, temperatura 50º i velocitat 2. Comprovar que hagi quedat ben desfet i integrat, si no és així, programar algun minut més a la mateixa temperatura i velocitat.
  3. Estendre un parell o tres de cullerades de xocolata fosa al fons de dos motlles de torrons. Esperar algun minut que solidifiqui. (Podem posar a la nevera o congelador, perquè vagi més ràpid) Reservar la resta de xocolata en un bol al bany maria perquè no es solidifiqui.
  4. Col·locar els núvols sobre la xocolata solidificada dels motlles, sense que quedin espais buits. Abocar la resta de xocolata (que tenim al bany maria) pel damunt. Deixar refredar a la nevera (un parell d’hores) Desemmotllar, tallar en porcions i servir.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s