Pastís d’oblees i Nutella o pastís «Huesitos»

Avui estem de celebració, és l’aniversari d’en Marc, el meu fill petit. Així que malgrat ser dilluns, avui toca pastís. Bufarem les espelmes els de casa i serà el diumenge vinent quan ens reunirem amb la resta de la família, per celebrar-ho tots junts. Per tant, he optat per un pastís senzill, el cap de setmana ja en faré algun de més elaborat. L’escollit ha sigut el pastís d’oblees i Nutella, també conegut com a pastís Huesitos, ja que recorda moltíssim el gust i la textura cruixent de les famoses xocolatines.

Aquest pastís el feia moltes vegades quan eren més petits i també havia de fer dos pastissos; el de la celebració amb la família i el de la celebració amb els amics. El pastís «Huesitos» encanta la mainada, així que era el pastís ideal quan venien els amics. A més, és molt fàcil de fer i condeix moltíssim, amb un trosset petitó n’hi ha prou. També té l’avantatge que podem fer-lo tan alt com vulguem, avui l’he fet amb 15 oblees i 650 g de Nutella. Però algunes vegades l’havia fet amb tot el paquet d’oblees sencer, 25 unitats, i 1000 g de Nutella, quedava un senyor pastís.

Espero que us agradi!!!

Ingredients:

  • 15 d’oblees (pa d’àngel)
  • 650 g de Nutella
  • 2-3 cullerades de crocanti d’ametlles (opcional)
  • Boletes de xocolata (opcional)

Preparació:

  1. Abocar la Nutella en un bol i escalfar al microones uns segons, per poder untar amb més facilitat. (Amb la calor que fa avui no m’ha calgut aquest pas, la Nutella ja estaba al punt, d’untar amb facilitat)
  2. Sobre paper de forn o de cuina, col·locar una oblea i untar-la amb una capa molt fineta de Nutella, col·locar una altra oblea al damunt i untar-la amb més Nutella, i així succesivament, anant fent capes. Acabar cubrint l’última oblea i els laterals del pastís amb una capa de Nutella.
  3. Repartir el crocanti d’ametlles pel voltant del pastís i decorar el centre d’aquest amb boletes de xocolata. Reservar a la nevera un parell d’hores, perque la Nutella s’endureixi.
  4. Tallar a porcions i servir.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s