Amanida de figues amb pernil ibèric, burrata i mel

Amanida de figues amb pernil ibèric, burrata i melUna amanida de tardor i molt popular és l’amanida amb figues. Senzilla, ràpida de preparar i que tenim llesta amb pocs ingredients, això sí, si aquests són de qualitat, obtindrem una amanida gourmet total.

Les figues combinen molt bé amb pernil, si és ibèric millor que millor (penseu que tampoc n’hi posem molta quantitat). També els va perfecte el formatge tipus mozzarella o burrata, però si volem aconseguir una amanida gourmet, em decanto sense cap dubte per la burrata. Aquests dos formatges s’assemblen, però al paladar són molt diferents. Per tant, una amanida de figues combinada amb pernil ibèric, burrata i rematada amb un fil de mel, jo crec que és una explosió de textures i sabors que no deixa indiferent ni al paladar més exigent.

Espero que us agradi!!!

Ingredients (2 persones)

  • Brots tendres (tipus Florette clàssic®)
  • sal i oli
  • 1 grapat de mescla de fruits secs per amanida ( o al gust)
  • Llesques petites de pernil ibèric (al gust)
  • 2-3 figues madures però fermes (sense pelar i partides a quarts)
  • 1 Burrata (150 g)
  • Un rajolí de mel

Preparació:

  1. Posar els brots tendres en un plat i amanir amb sal i oli. Repartir la mescla de fruits secs al damunt i afegir les figues i les llesques de pernil ibèric a tot el vol. Al mig col·locar la burrata, obrir-la un xic i regar tot amb un fil de mel.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s