Gelat de mascarpone amb nous i caramel

Gelat de mascarpone amb nous i caramel.2Un dels gelats preferits del meu marit és aquest d’avui, el gelat de mascarpone amb nous. Molt cremós, amb trossets de nous i caramel líquid, es fon al paladar. És un gelat digne d’alta gelateria, jejeje, però que qualsevol de nosaltres el podem fer a casa amb ingredients ben senzills i econòmics.
D’ençà que em vaig comprar la geladora no passa estiu que no el prepari, és molt senzill i queda espectacular. Amb la thermomix faig la barreja dels ingredients i amb la geladora el deixo amb una textura mantegosa. També es pot fer sense geladora, llavors és una mica més llarg de preparació. Us deixo el pas a pas de cada manera.

Espero que us agradi!!!!

Ingredients:

 • 250 gr. de nata de postres (35% m.g.)
 • 250 gr. de llet condensada
 • 500 gr. de mascarpone
 • 100 gr. de nous trossejades
 • Caramel líquid

Gelat de mascarpone amb nous i caramel

Preparació:

 1. En el got de la thermomix posem la nata i la llet condensada i programem 5 minuts, temperatura 100° i velocitat 2.
 2. Afegim el mascarpone i barregem 30 segons a velocitat 3.
 3. Aboquem la mescla dins un recipient hermètic i reservem a la nevera un parell d’hores.

Amb geladora:

 1. Aboquem la mescla de la nevera dins la geladora i deixem 30-40 minuts o fins que quedi una textura cremosa.

Sense geladora:

 1. Guardem la mescla ben freda dins el congelador i cada 35-40 minuts (durant les primeres 4 hores) el posem dins el got de la thermomix a trossos i programem uns segons a velocitat 6 (això ho fem per desfer els possibles cristalls de gel que pugui haver fet).

Acabat:

 1. Un cop el traiem de la geladora o l’últim cop de triturar-lo en la thermomix en el cas de no utilitzar geladora, aboquem un terç de la mescla dins un recipient hermètic, per sobre i repartim nous esmicolades i un bon raig de caramel líquid. Fem dues capes més de la mescla, nous esmicolades i raig de caramel.Gelat de mascarpone amb nous i caramel prep
 2. Posem paper de fornejar tocant el gelat, tapem el recipient i el guardem al congelador durant 24 hores.
 3. Treure del congelador 10 minuts abans consumir.

Gelat de mascarpone amb nous i caramel.3

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s