Torró de coco i xocolata

torro-de-coco-i-xocolataSi l’última recepta penjada al blog, el tortell de reis, és llarga de preparar, la d’avui és mooolt curta. Un torró de coco amb xocolata, que tan bon punt la xocolata queda solidificada ja el podem degustar.
Només en preparo una tauleta d’aquest torró, perquè a casa no som molt de coco i amb una porció petita en tenim suficient. Però si el feu i us agrada, podeu doblar dosis i temps i tindreu dues tauletes.
Espero que us agradi!!!

Ingredients: (1 tauleta)

 • 120 g de coco ratllat
 • 140 g de llet condensada
 • 100 g de xocolata fondant
 • 15 g d’oli de girasol

Preparació:

 1. Posem dins el got de la thermomix el coco i la llet condensada. Programem 1 minut, temperatura 37° i velocitat 2.Baixem les restes cap a les ganivetes i programem 20 segons a velocitat 3. Ha de quedar tot ben barrejat.
 2. Aboquem la mescla en un motlle per a torrons i amb l’ajut d’una cullera pressionem perquè quedi ben premsat i del mateix gruix per tot el motlle. Tapem amb film transparent i reservem. Si el motlle és molt rígid, podeu folrar-lo amb film transparent, així serà més fàcil desemmotllar-lo.
  Jo he utilitzat el que veieu a la foto, és semi-rígid i no he tingut problemes per desemmotllar.torro-de-coco-i-xocolata-prep
 3. Netegem i assequem el got de la thermomix.
 4. Col·loquem la xocolata trossejada dins el got i programem 15 segons a velocitat progressiva 5-7-10. Reservem dins un bol.
 5. Sense rentar el got, aboquem l’oli i programem 1½ minut, temperatura 80° i velocitat 1.
 6. Afegim la xocolata reservada i programem 15 segons a velocitat 2½.
  Seguidament programem 6 segons a velocitat 3.
 7. Aboquem la meitat de la cobertura sobre la tauleta de torró i l’estenem bé amb una espàtula. Deixem que refredi i s’endureixi.Reservem la resta de la cobertura de xocolata dins un bol (si quan la necessitem, s’ha endurit, la posem uns segons al microones)
 8. Desemmotllem el torró i aboquem la resta de cobertura de xocolata per l’altre cantó. Passem l’espàtula per allisar i novament deixem refredar perquè s’endureixi.
 9. Es conserva embolicat amb film transparent i a temperatura ambient. No el poseu a la nevera, ja que el coco quedaria dur.

Nota: Només en preparo una tauleta d’aquest torró, perquè a casa no som molt de coco i amb una porció petita en tenim suficient. Però si el feu i us agrada, podeu doblar dosis i temps i tindreu 2 tauletes

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s