Torró tres xocolates

torro-3-xocolates-2Si el pastís de tres xocolates sempre triomfa a casa meva, no cal que us digui que aquest torró també.
No us espanteu si veieu el post de la preparació molt llarg, en realitat és ràpid de fer.  Només cal esperar 15 minuts entre cada capa de xocolata perquè quedi ben quallada. Jo les he redactades una per una perquè no tingueu dubte i això ho fa semblar llarg, però cada capa es prepara força ràpid i exactament igual.

Un cop tingueu el torró preparat, es guarda perfectament embolicat amb film transparent a la nevera bastants dies.

Us animeu?torro-3-xocolates-5Ingredients:

  • 200 g de xocolata blanca
  • 200 g. de xocolata amb llet
  • 200 g de xocolata negra
  • 105 g de mantega de porc

Preparació:

1.-Preparem un motlle de plum-cake de silicona. Les mides del meu són: 22 x 8’5

2.-Posem la xocolata blanca trossejada dins el got de la thermomix i programem 8 segons a velocitat progressiva 5-10. Amb l’espàtula baixem les restes escampades cap a les ganivetes.
Afegim 35 g de mantega de porc i programem 3½ minuts, temperatura 50° i velocitat 2. Amb l’espàtula baixem les possibles restes que hagin quedat sobre les ganivetes i enganxades per la paret del got i tornem a programar 30 segons, temperatura 50° i velocitat 2.Aboquem la mescla dins el motlle de silicona, donem uns copets sobre el taulell de cuina, perquè quedi ben repartida i reservem al congelador durant 15 minuts.

3.-Sense rentar el got i posem la xocolata amb llet trossejada i programem 8 segons a velocitat progressiva 5-10. Amb l’espàtula baixem les restes cap a les ganivetes.
Afegim 35 g de mantega de porc i programem 3½ minuts, temperatura 50° i velocitat 2. Amb l’espàtula baixem les possibles restes que hagin quedat sobre les ganivetes i enganxades per la paret del got i tornem a programar 30 segons, temperatura 50° i velocitat 2. Aboquem dins el motlle, sobre de la xocolata blanca i donem uns copets sobre el taulell de cuina perquè quedi ben anivellat. Reservem dins el congelador 15 minuts.

4.-Sense rentar el got i posem la xocolata negra trossejada i programem 8 segons a velocitat progressiva 5-10. Amb l’espàtula baixem les restes escampades cap a les ganivetes. Afegim 35 g de mantega de porc i programem 3½ minuts, temperatura 50° i velocitat 2. Amb l’espàtula baixem les possibles restes que hagin quedat sobre les ganivetes i enganxades per la pared del got i tornem a programar 30 segons, temperatura 50º i velocitat 2.
Aboquem dins el motlle, sobre de la xocolata amb llet i donem uns copets sobre el taulell de cuina perquè quedi ben anivellat. Reservem dins el congelador 15 minuts.

5.-Posem dins la nevera i esperem 1 hora o fins que veiem que està ben quallat.
Desemmotllem i reservem a la nevera embolicat amb film transparent.Una estona abans de servir el traiem de la nevera i el deixem a temperatura ambient. En el moment de servir el tallem en porcions.

torro-3-xocolates-6

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s