Cheesecake de torró de Xixona

Avui estem d’aniversari, un amb el llistó mooolt alt. L’avi Joan fa 96 anys i, per celebrar-ho, he preparat el pastís de formatge de la Viña que li agrada mooolt, però aquesta vegada una versió diferent, amb torró de Xixona. Només que aquest any no ens hem pogut menjar el pastís junts, tal com a ell li agrada, envoltat dels seus fills i néts. Esperem que ben aviat puguem tornar a reunir-nos i compartir aquests moments únics. FELICITATS, AVI JOAN!!!!

El pastís de formatge de la Viña és un pastís espectacular, i si al damunt li afegim torró de Xixona, aquest s’impregna amb el gust de l’ametlla i la mel i queda una versió diferent i espectacular també. M’agrada no triturar molt el torró, d’aquesta manera, en cada mossegada trobem petits trossets d’ametlla que li donen al pastís un plus impressionant. Si no coneixeu el pastís de formatge la Viña, us recomano donar un cop d’ull al post, clicant sobre el nom i anireu directe.

Ingredients:

 • 700 g de formatge cremós, Philadelphia®
 • 300 g de torró de tou de Xixona
 • 7 ous L
 • 200 g de sucre
 • 1 cullerada sopera de farina de rebosteria
 • 500 g de nata de postres (mínim 35 % m.g.)

Preparació:

 1. Preescalfar el forn a 200º
 2. Folrar un motlle de 26 cm de diàmetre amb paper vegetal humitejat.pastís de formatge
 3. Posar tots els ingredients dins el got i programar 30 segons a velocitat 5.
 4. Abocar la mescla dins el motlle reservat i enfornar 50-60 minuts a 200º o fins que en punxar amb un escuradents aquests surti net, encara que del mig es mogui una mica. (Si durant la cocció veiem que es vol cremar la part superior, tapar-lo amb paper d’alumini)
 5. Deixar dins el forn durant ½ horeta amb la porta entre-oberta. Retirar i deixar refredar del tot, durant mínim 4-5 hores. Millor d’un dia per altre.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s