Llet condensada casolana

LLet condensada.4

Ahir us vaig ensenyar el pastís que vaig fer pel dia del pare, però el que no us vaig ensenyar van ser els cafès bombó, amb llet condensada casolana, que el van acompanyar.

Aquest cap de setmana tinc previst fer «torrijas» i aquesta vegada les vull fer amb llet condensada. Aquesta llet la utilitzo molt de cent en cent, ja sabem que no se’n pot abusar, però quan decideixo fer alguna recepta amb ella, si puc, m’agrada fer-la casolana. La faig a partir de la llet descremada en pols que faig servir per fer els iogurts, i com que de iogurts sí que en faig molt sovint, sempre tinc els ingredients a punt per fer aquesta recepta.

Ahir vaig avançar feina i la vaig preparar i aprofitant que celebràvem el dia del pare i Sant Josep, la primera recepta que vaig fer amb ella varen ser aquests cafès bombó, que no són més que una base de llet condensada i al damunt el cafè Mmmmmmmm. Petits plaers dels quals no se’n pot abusar!!!

LLet condensada+1

Ingredients per: (650 g)

  • 200 g de llet en pols descremada Sveltesse®
  • 300 g de sucre
  • 150 g d’aigua
  • 1 culleradeta d’aroma de vainilla

Preparació:

  1. .Posar dins el got tots els ingredients i programar 10 minuts, temperatura 90° i velocitat 3.
  2. Abocar dins un parell de pots de vidre (acabada de fer serà més líquida, però en refredar espesseirà), deixar refredar i guardar a la nevera. Utilitzar a conveniència.
Llet condensada++

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s