Mini napolitanes de pernil i formatge

Mini napolitanes de pernil i formatge

La pasta de full és un ingredient molt versàtil, amb ella, podem preparar en un moment deliciosos entrants, postres, berenars…. Tant dolços com salats. La recepta d’avui n’és un bon exemple, són unes fantàstiques mini-napolitanes, farcides de pernil i formatge. MMmmm…. Delicioses!!
Us animeu???

Ingredients: (8 unitats)

  • 1 Làmina de pasta de full rectangular
  • 1 ou batut
  • 8 llesques de pernil dolç
  • 8 llesques de formatge emmental o al gust
  • Sèsam torrat (per l’acabat)

Preparació:

  1. Preescalfar el forn a 180º, calor a dalt i a baix.
  2. Folrar un parell de safates de forn amb paper vegetal. Reservar.
  3. Tallar la làmina de pasta de full en 8 parts iguals i pinzellar amb ou batut. Col·locar una llesca de pernil i una de formatge al damunt de cada porció (Deixar lliure 1 cm a tot el vol de la porció, per poder tancar bé). Aleshores, doblar un dels cantons cap al centre i l’altre cantó, sobre d’aquest. Pressionar lleugerament perquè quedi ben enganxat i no s’obri durant el fornejat. Pressionar també els extrems de la napolitana.
  1. Col·locar 4 napolitanes en una de les safates de forn reservades. (Reservar les altres 4 a la nevera). Pinzellar amb ou batut i repartir llavors de sèsam al damunt de cadascuna. Enfornar durant 30 minuts a 180º o fins que siguin daurades. Retirar del forn, deixar temperar i servir. Repetir el procés amb les altres napolitanes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s