Mil fulles de xocolata blanca i negra amb mousse de maracujà

mil-fulles-de-xocolata-blanca-i-negra-amb-mousse-de-maracuja-2Ara que les fruiteries estan plenes de fruita exòtica i que les dates acompanyen per servir delicatessen a taula, us recomano les postres d’avui, un mil fulles de xocolata amb mousse de maracujà.
Un contrast de sabor, color i textura que no us deixarà indiferents. Mmmmm Boníssim!!!!

Ingredients:

Mousse de maracujà:

 • 500 nata per muntar 35%m.g. (mol freda)
 • 1 cullerada de formatge cremós (tipus Philadelphia)
 • 130 g de polpa i suc de maracujà  (vaig necessitar 3 maracujàs grans)
 • 200 g de llet condensada

Cercles de xocolata blanca i negra:

 • 150 g de xocolata fondant blanca
 • 150 g de xocolata fondant negra

Decoració i muntatge:

 • Ametlles làminades torrades, crocant d’ametlla…….
 • 1 maracujà  (polpa i granes) per decorar

Preparació:

Mousse de maracujà:

 1. Posar la nata ben freda i la cullerada de formatge cremós dins el got de la thermomix i muntar a velocitat 3,5 sense temps, amb compte de no passar-nos i fer mantega (anar vigilant pel bocal).Reservar dins un bol a la nevera.
 2. Extreure la polpa i el suc del maracujà. Per fer-ho buidar els maracujàs (polpa i suc) i passar-ho pel xino, amb una cullera anar remenat perquè extregui el màxim de suc. Traieu les granes i aprofiteu els trossos de polpa sense granes.
 3. Sense rentar el got d’haver muntat la nata posem el suc i la polpa de maracujà (sense granes) junt amb la llet condensada i programem 20 segons a velocitat 3. Baixem les restes i tornem a programar 20 segons a velocitat 3. Ha de quedar totalment lligat, si no és així, programem uns segons més a la mateixa velocitat fins aconseguir-ho.
 4. Afegim aquesta barreja a  la nata muntada, amb moviments envoltants per evitar que la nata baixi. Posem dins una mànega pastissera i reservem a la nevera.

Cercles de xocolata blanca i negra:

 1. Amb un got dibuixar 24 cercles sobre papers d’enfornar (necessitarem 2 làmines de paper de fornejar i dibuixarem 12 cercles per làmina). Farem 12 de xocolata blanca i 12 de xocolata negra.
 2. Posar dins un bol apte pel microones la xocolata blanca a trossos. La col·loquem al microones i programem de 30 segons a 30 segons, però no esperem que sigui fosa del tot. Quan ja sigui força fosa remeneu amb una cullera de fusta i amb la calor residual s’acabarà de desfer tota la xocolata i no la cremarem.
 3. Posem una cullerada de xocolata  blanca sobre cada cercle d’un dels paper que hem dibuixat, deixem una capa fineta i esperem que refredin i quedin solidificats. A 4 d’ells abans que solidifiquin els i repartim pel damunt ametlles làminades .
 4. Fem exactament el mateix amb la xocolata negra.

mil-fulles-de-xocolata-blanca-amb-mousse-de-maracuja-prep

Decoració i muntatge:

 1. Col·loquem un cercle de xocolata i a sobre i repartim amb l’ajut de la mànega pastissera la mousse de maracujà , tapem amb un altre cercle de xocolata i tornem a posar més mousse de maracujà, tapem amb el cercle de xocolata que té les ametlles laminades al damunt. D’aquesta manera surten 8 unitats de 3 cercles de xocolata cadascuna (4 unitats de xocolata blanca i 4 de xocolata negra). Reservem a la nevera fins el moment de servir.
 2. En el moment de servir repartim un xic de la polpa amb granes del maracujà que tenim per la decoració.

mil-fulles-de-xocolata-blanca-i-negra-amb-mousse-de-maracuja

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s