Farcellets de crema de cacau amb avellanes i plàtan

Farcellets de crema de cacau i plàtanEn últim post us comentava que per preparar les crestes farcides de carn i verdures, utilitzo 23 oblees (crestes). Com que els paquets són de 16 unitats, en compro 2, que en total són 32 oblees, i amb les 9 que em sobren preparo aquests farcellets dolços. Un petit caprici per acompanyar el cafè o per qualsevol moment del dia.
Us animeu a preparar aquests farcellets tan llaminers?

farcellets de crema de cacau i plàtan.1

Ingredients:

Preparació:

  1. Col·locar una cullerada de crema de cacau al mig de cada cresta i al damunt posar una rodella de plàtan. No passar-nos amb la quantitat o no podrem tancar el farcellet.
  2. Pinzellar tot el vol de la cresta amb aigua (això ajudarà que el farcell quedi ben tancat i sellat) i tancar-lo formant un farcellet.Crestes de crema de cacau i plàtan prepCrestes de crema de cacau i plàtan prep.1
  3. Col·locar els farcellets damunt d’una safata de forn folrada amb paper de fornejar (sense el paper que porten de les crestes). Pinzellar amb ou batut i enfornar durant 15 minuts a 200° o fins que siguin daurats.Crestes de crema de cacau i plàtan prep.2

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s