Torró d’ametlla, rom i panses

Amb els mantecados que vaig fer el cap de setmana i un parell de taules de torró, una d’ elles aquesta que us porto avui d’ametlles, panses i rom, dono per acabats els dolços nadalencs d’ aquest any.

Aquests dies he fet rajoles per tenir a casa, però també n’he fet algunes per regalar. I és que fer els torrons casolans és genial, surten boníssims i són molt fàcils i ràpids de preparar. A més, podem fer-los de sabors molt diferents controlant en tot moment els ingredients que utilitzem. I al damunt, surten molt més econòmics que els comprats. És genial o no??

Ingredients: (1 tauleta)

  • 100 g de nata (35% m.g.)
  • 20 de rom
  • 200 g de sucre llustre
  • 150 g d’ametlla mòlta
  • 50 g de panses sense llavors

Preparació:

  1. Posar dins el got la nata, el rom i el sucre llustre. Col·locar la tapa «anti-salpicaduras» (o el cistell) sobre la tapa en lloc del cubilet i programar 10 minuts, temperatura varoma i velocitat 2. Mentrestant, folrar una caixa de fusta per a torrons amb tires creuades de paper vegetal deixant que sobresurti pels laterals.
  2. Afegir l’ametlla mòlta i les panses i barrejar 15 segons a velocitat 3. Abocar en la caixa preparada pressionant i allisant bé la superfície. Cobrir el torró amb el paper que sobresurt i tapar la caixa. Deixar reposar a la nevera (8 hores aprox.) Desemmotllar i servir.

Font: Vorwerk

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s