Gotets de tres xocolates

Aquestes són les postres que vaig fer per l’aniversari d’en Pol. Des de sempre el pastís de xocolates és el seu preferit, així que pel seu aniversari no podia faltar. L’únic que vaig variar va ser la presentació, en comptes de fer-lo en forma de pastís el vaig fer en racions individuals. Uns gotets molt pràctics i vistosos a l’hora.
Ara que s’apropen dies de festa, us animeu a preparar aquests gotets de tres xocolates?

Ingredients: (Depèn de la mida del gots que utilitzeu)

150 gr. de xocolata negra
150 gr. de xocolata amb llet
150 gr. de xocolata blanca
750 gr. de nata de postres (35% m.g.)
750 gr. de llet sencera
3 sobres de “quallada Royal”­®
70 gr. de sucre

Preparació:

Primera capa
Xocolata negra:

  1. Posem dins el got de la thermomix la xocolata negra a trossos i triturem  3 o 4 segons a turbo.
  2. Baixem les restes de xocolata que hagin quedat a les parets i la tapa de la thermomix. Afegim 50 gr. de sucre, 250 gr. de nata, 250 gr. de llet i el sobre de quallada. Programem 7 minuts, temperatura 90° i velocitat 5.
  3. Repartim la mescla en gots i reservem a la nevera durant 20 minuts o fins que qualli.

Segona capa
Xocolata amb llet:

  1. Sense rentar el got de la thermomix posem la xocolata amb llet a trossos i afegim 20 gr. de sucre, 250 gr. de nata, 250 gr. de llet i el sobre de quallada. Programem 7 minuts, temperatura 90° i  velocitat 5.
  2. Abans d’abocar aquesta mescla sobre la capa de xocolata negra que tenim reservada a la nevera, amb una forquilla fem unes ratlles a la xocolata negra dels gots (perquè s’uneixin les dues capes). Un cop fetes les ratlles, aboquem la mescla de xocolata amb llet per sobre. Amb molt de compte! Ens ajudem d’ una cullera i primer aboquem la mescla a la cullera i que a  poca distància caigui sobre la capa de xocolata negra. (Això o fem perquè no s’ ens desmunti la capa anterior).
  3. Reservem a la nevera durant 20 minuts o fins que qualli.

Tercera capa 
Xocolata blanca:

  1. Rentem el got ben net. Posem la xocolata blanca a trossos dins el got de la thermomix i afegim 250 gr. de nata, 250 gr. de llet i el sobre de quallada. Programem 7 minuts, temperatura 90°, velocitat 5.
  2. Ratllem amb una forquilla la capa de xocolata amb llet que tenim a la nevera.
  3. Aboquem la mescla de xocolata blanca sobre la capa de xocolata amb llet. Tornem a agafar una cullera i aboquem la mescla sobre aquesta i que aquesta caigui sobre la capa de xocolata amb llet a poca distància i molt a poc a poc, perquè no s’ ens desmunti la capa anterior.
  4. Reservem a la nevera un mínim de 3 hores abans de servir.

Decoració:

En el moment de servir decorar amb fideus de xocolata.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s