Arròs amb carbassó i formatge manxec

Arròs amb carbassó i formatge manxec

La recepta d’avui és senzilla, boníssima i molt fàcil fer. Us explico;  Només cal preparar un arròs blanc i afegir-li una barreja de carbassó i formatge. Tot seguit, donar-li un toc de forn, aquest farà que el formatge quedi fos i s’escampi pel damunt de l’arròs i la verdura, creant un contrast de sabors i textures boníssim.

Us animeu?

Ingredients: (5 racions)

 • 250 g de formatge manxec (a trossos)
 • 320-350 g de carbassó amb pell (a trossos)
 • 1 culleradeta d’all en pols
 • 2 polsims de pebre negre
 • 50 g d’oli d’oliva verge extra
 • 800 g d’aigua
 • 1 culleradeta de sal
 • 250 g d’arròs (de gra rodó)

Preparació:

 1. Posar dins el got de la thermomix el formatge, el carbassó, l’all en pols i el pebre. Programar 6 segons a velocitat 5. Comprovar que hagin quedat trossos petitons, si no és així, programar 2 segons més a la mateixa velocitat. Retirar del got i reservar.
 2. Preescalfar el forn a 150°
 3. Sense rentar el got, posar l’oli, l’aigua i la sal. Introduir el cistell i escalfar 7 minuts, temperatura varoma i velocitat 1.
 4. Acabat el temps posar l’arròs pel bocal, caurà dins el cistell. Programar 15 minuts, temperatura varoma i velocitat 4. Introduir l’espàtula pe bocal i remenar l’arròs un parell o tres vegades durant la cocció.
 5. Col·locar l’arròs dins d’una safata apte pel forn. Afegir la barreja de carbassó i formatge que tenim reservada i barrejar-ho tot amb l’espàtula. Tapar la safata amb paper d’alumini i enfornar durant 15 minuts, a temperatura de 150°
 6. Retirar del forn i servir immediatament.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s