Nutellotti (galetes de Nutella)

Nutellotti.2

Les galetes de Nutella anomenades també Nutellotti, són uns petits capricis de xocolata molt senzills i ràpids de fer. Només cal barrejar els tres ingredients necessaris per a la seva elaboració (Nutella, ou i farina), donar-los forma i enfornar 10 minuts. Fàcil, oi? El resultat és una galeta cruixent per fora, però tan tendra i suau per dins, que recorda la textura d’un bescuit.

Podeu utilitzar la vostra crema de cacau preferida o fer-la casolana, molt més saludable. Quan els meus fills eren petits les feia moltíssimes vegades, ells gaudien ajudant-me en l’elaboració gairebé tant com després menjant-les. Si teniu mainada, no dubteu en preparar els Nutellottis amb ells, segur que els encantarà.

Acompanyades amb un got de llet o qualsevol beguda vegetal estan divines. Espero que us agradin!!

Nutellotti.1

Ingredients: (16 unitats)

 • 180 g de Nutella o qualsevol crema de cacau i avellanes (+ una mica més per farcir el forat) a temperatura ambient
 • 1 ou
 • 150 g de farina de rebosteria
 • Melmelada (opcional)
 • Avellanes (opcional)

Preparació:

 1. Preescalfar el forn a 180º calor dalt i baix
 2. Posar dins el got de la thermomix els 180 g de Nutella i l’ou, barrejar 35 segons a velocitat 3. Afegir la farina i programar 1 minut a velocitat 3.
 3. Fer boles de 20 g (aprox.) i col·locar-les en una safata de forn prèviament folrada amb paper de fornejar. Prémer el mig de cada bola amb el dit, per fer un forat central però sense arribar al fons.Nutellotti prep
 4. Fornejar 10 minuts a 180°  
 5. Deixar refredar damunt d’una reixeta i un cop fredes, farcir el forat amb Nutella. Jo he fet alguns Nutellottis farcits amb una avellana coberta després de Nutella i alguns farcits amb melmelada casolana …Nutellotti prep
 6. Servir!!!

Nutellotti

 • Nota:
 • Hem de vigilar no passar-nos amb el temps de forn o quedaran seques.
 • Per fer la crema de cacau casolana cliqueu aquí

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s