Enrotllats de pasta de full amb carn picada de vedella i formatge

Ahir per sopar vaig fer aquests rotlles de pasta de full farcits amb carn picada de vedella i una barreja de formatges. Són uns enrotllats súper enrotllats….. Boníssims i moooolt fàcils i ràpids de preparar!! Acompanyats amb una amanida són un sopar excel·lent per qualsevol dia. Però també són perfectes per servir com a entrant en àpats de dies més festius i això us ho comento, perquè precisament aquest és un dels entrants que he escollit per el pica-pica del dia de la castanyada.

Espero que us agradi!!!

Ingredients: (24-28 unitats)

 • 80 g de ceba
 • 1 gra d’all (sense germen)
 • 25 g d’oli d’oliva verge extra
 • 400 g de carn picada de vedella
 • 2-3 culleradetes de farigola seca o barreja d’herbes provençals
 • 1 cullerada de tomàquet concentrat
 • 1 culleradeta de sal
 • 1 polsim de pebre
 • 2 làmines de pasta de full fresca (rectangulars)
 • 100 g de formatge ratllat (barreja de 4 formatges, especial per gratinar)
 • 1 ou batut

Preparació:

 1. Preescalfar el forn a 200º, calor a dalt i a baix.
 2. Posar dins el got la ceba, l’all i l’oli. Trossejar 3 segons a velocitat 4. Baixar les restes cap a les ganivetes i sofregir 5 minuts, temperatura 120º i velocitat 1.
 3. Afegir la carn picada, 1 culleradeta d’herbes seques, el tomàquet concentrat, la sal i el pebre. Barrejar 10 segons, gir invers i velocitat 3. Acabar de remenar amb l’espàtula perquè quedin tots els ingredients ben integrats. Retirar del got i reservar.
 4. Estirar les làmines de pasta de full i repartir la carn al damunt, (deixant lliure un tros de 2 cm, en un dels cantons). Pinzellar aquest tros amb aigua. Repartir les 2 cullerades restants d’herbes seques i el formatge ratllat. Enrotllar com si fos un braç de gitano, de manera que el tros pintat amb aigua quedi al final. Girar l’enrotllat, perquè l’enganxat quedi a la part de sota (deixar reposar 10 minuts a la nevera), i tallar cada rotlle amb 12-14 porcions. Repartir els enrotllats en tres safates de forn, prèviament folrades amb paper d’enfornar. Aplastar-los lleugerament amb la mà i pinzellar-los amb ou batut.
 5. Enfornar 20 minuts a 200º, calor a dalt i a baix, o fins que siguin daurats. Retirar del forn, deixar temperar i servir.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s