Panellets de mojito

Aquests últims dies us he deixat entrades relacionades amb el menú que faré per la castanyada, avui toca el torn a les postres….. Els panellets, uns imprescindibles el dia de la castanyada, almenys a casa. Tot i que com veureu, aquest any m’he decidit per una versió ben diferent, panellets de mojito amb diferents cobertures. M’han encantat!!!😋😋😋 Ara bé! També en faré uns quants de pinyons, eh!!! Els clàssics no poden faltar!! 😉

La massa que he fet en aquests panellets la vaig veure al blog «La cuina de casa» i em va semblar molt fàcil de fer, i he de dir que el resultat és espectacular. SURT BONÍSSIMA!!! Les cobertures per donar l’acabat final (sucre morè, sucre blanc i lemon curd, sucre llustre i glacejat de llima) les vaig veure a Cero Kalorias i em van captivar. Quina presentació tan fantàstica i alhora, tan senzilla!!! Així que m he posat mans a l’obra i aquí teniu el resultat. Espero que us agradin tant com a nosaltres!! Perquè jo n’hauré de fer una altra tanda, els de la foto ja han volat. Tots hem anat fent el tastet i m’he quedat sense. Sort que són molt ràpids de preparar!!! Aquesta propera tanda en faré més quantitat amb glacejat de llima, són els que més han agradat…. La cobertura cruixent i un pèl àcida, contrasta amb el sabor suau i textura tova de l’interior. Una veritable explosió de sabor i textura!!

Són realment un mosset de mojito!!!! Us animeu a fer-los???

Ingredients: (20 panellets)

Massa panellets de mojito:

 • 40 g de nata de postres (35% m.g.)
 • 40 g de rom blanc
 • 24 g de flocs de patata
 • 120 g de sucre blanc
 • 140 g d’ametlles, en pols
 • La ratlladura de 4 llimes
 • 6-7 fulles de menta (triturades ben petites, amb les tisores de cuina)

Acabat i decoració:

 • 4-5 cullerades de sucre morè
 • 4-5 cullerades de sucre blanc
 • Lemon curd (o melmelada de llimona) Opcional
 • 4-5 cullerades de sucre glas
 • suc de llima

Preparació:

Massa panellets de mojito:

 1. Posar la nata i el rom dins el got de la thermomix i escalfar 2 minuts, temperatura 80º i velocitat 1.
 2. Incorporar els flocs de patata i barrejar 30 segons a velocitat 3.
 3. Afegir el sucre i l’ametlla en pols i barrejar 30 segons a velocitat 3.
 4. Treure la massa del got i afegir la ratlladura de llima i les fulles de menta, barrejar fins que quedi tot ben integrat.
 5. Formar una bola, embolicar-la amb film transparent i deixar reposar a la nevera un mínim de 3 hores (així agafarà consitència).

Acabat i decoració:

 1. Formar un cilindre llarg i prim amb la massa. Aleshores, fer petites porcions de 16-18 g cadascuna. Donar forma rodona i arrebossar. Per arrebosar, només cal posar els sucre escollit en un plat i passar la boleta de massa, fins que quedi arrebossada.
 2. 5 boletes amb sucre morè, 5 boletes amb sucre glas, 5 boletes amb sucre blanc normal (en aquestes, podem fer un petit foradet al mig de cadascuna i posar-hi una mica de lemon curd. Decorar amb ratlladura de llima.
 3. Per últim, farem 5 boletes més, arrebossades en un glasejat de llima. Per fer el glasejat de llima, posarem 1-2 cullerades de suc de llima colat i anirem afegin sucre glas, fins obtener una mena de xarop de color blanc i una mica espès. Arrebosarem les boletes en aquest glacejat i les deixarem assecar.
 4. Enfornar els panellets durant 4 minuts, a 220º calor a dalt i a baix. Col·locant la safata del forn més aviat a la part superior.

Fixeu-vos en la textura interior, és fantàstica….. I el gust…. mojito total!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s