Tiramisú ràpid de castanyes

Ja teniu les postres per demà?? Us deixo una idea fantàstica… Ràpida i totalment de temporada!!! És un tiramisú, però de castanyes, ehh!! I en versió exprés. És a dir, súper ràpid de fer.

El tiramisú a casa ens agrada molt i el preparo de tant en tant. Crec que és una de les postres més versàtils que hi ha, admet taaantes variants!!!! Com ja heu vist en algun post, m’agrada transformar aquestes clàssiques postres i convertir-les en unes de més originals, utilitzant diferents ingredients però sempre de temporada. Avui, com no podia ser d’una altra manera, amb tot el gust de la tardor. Tiramisú de castanya, original i boníssim!!!!

Ingredients: (4-6 copes)

 • 250 g de nata de muntar (mínim 35% m.g.)
 • 80 g de sucre llustre
 • 250 g de mascarpone
 • 250 g de crema de castanyes (Bonne Maman®)
 • 10-12 Melindros
 • 200-250 g de cafè expresso(fred)
 • Cacau pur, en pols
 • Marrons glacés, per decorar (opcional)

Preparació:

 1. Col·locar la papallona a les ganivetes, afegir la nata i el sucre llustre. Muntar sense programar temps i a velocitat 3½ (compte de no passar-nos i fer mantega) Retirar del got i reservar dins un bol.
 2. Sense rentar el got posar el formatge mascarpone i la crema de castanyes. Barrejar 10 segons a velocitat 6. Baixar les restes i tornar a barrejar uns segons més fins que quedi ben integrat. Retirar dins un bol i afegir la nata muntada a poc a poc i amb moviments envoltants
 3. Remullar els melindros dins el cafè fred i col.locar-los a la base de les copes, afegir un parell de cullerades de crema i al damunt més melindros remullats en cafè, per acabar, un parell de cullerades més de crema i o reservem a la nevera.
 4. En el moment de servir, espolvorejar amb cacau pur en pols i decorar amb un marron glacé.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s