Konjac amb verdures

El Konjac és una planta nativa del sud-est asiàtic, coneguda també amb el nom de llengua del diable, pel color i la forma de la seva flor. Aquest tubercle és utilitzat des de fa segles a l’orient, i d’un temps cap aquí, s’ha començat a popularitzar en el món occidental. Si sou seguidors del «real food», segur que heu vist als lineals dels supermercats bio o botigues de dietètica, unes presentacions de fideus, tallarines, arròs o fins i tot, làmines per a fer lasanyes, etiquetades amb nom de konjac glucomannan. Doncs bé!!! És la farina d’aquest tubercle barrejada amb aigua, després d’haver passat un procés de purificació. I així ho trobem a les botigues, convertit en una mena «pasta», sense calories, que diuen ajuda a perdre pes i combatre l’envelliment. Anivellant els nivells de glucosa i colesterol a la sang i millorant el trànsit i la flora intestinal. Té com a reclam afegit, que és molt fàcil i ràpid de cuinar.

Aquesta pasta no té gust, s’impregna del sabor dels altres aliments i la seva textura és gelatinosa. A mi m’agrada afegir-la a woks de verdures, com us presento avui.

La verdura d’aquesta recepta està feta amb el model Tm6, amb alta temperatura. Preparada així, només és possible fer-la amb aquest model dins de la cuina guiada. Però la recepta també es pot fer en un wok o paella, saltant la verdura uns minuts a foc mig-fort. Aleshores, només cal afegir-hi els tallarins de konjac i gaudir.

Ingredients: (2 persones)

  • 25 g d’oli d’oliva
  • 200 g de pebros variats (vermell, verd i groc) tallats a tires 5 x 0’5 aprox.
  • 100 g de ceba, tallada a tires
  • 150 g de pastanga (tallada a tires de 5 x 0’5 aprox)
  • Polsims de sal
  • 200 g de tallarines de konjac (seguir les indicacions de l’envàs)

Preparació:

  • Posar 15 g d’oli i els pebrots dins el got. Iniciar alta temperatura.
  • Afegir els 10 g restants d’oli i la ceba i la pastanaga. Tornar a inicar l’alta temperatura. Comprovar, si no estem satisfets amb el resultat, tirar el pas enrera, i tornar a iniciar uns minutets més l’alta temperatura.
  • Posar dins un bol i afegir uns polsims de sal i les tallarines de konjac. Servir.

Font: La verdura d’aquesta recepta és a Cookidoo «verduras salteadas»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s