Pollastre al forn (dins de bossa)

Pollastre al forn La recepta d’avui a simple vista pot semblar complicada, o si més no, més elaborada. Res més lluny de la realitat, ja que només necessitarem 10 minuts per preparar-la, i la resta, encara que necessita la seva estona, es fa sol.

Us explico; Cuinem el pollastre macerat amb espècies dins d’una bossa apta pel forn. Amb aquesta tècnica no fa falta posar-hi oli, ja que es cou amb el líquid de maceració, el seu propi suc i el que deixen anar les verdures. El resultat és un pollastre cuit sense greixos i alhora molt tou i melós i amb un gust sorprenent.
I per si això és poc, a sobre no embrutem ni cuina, ni forn, ni trastos.

Us animeu?

Pollastre al fornIngredients:

 • 2 grans d’all
 • 4 o 5 branques de julivert fresc (net i sec)
 • 1 pastilla de brou de pollastre
 • 50 g de vi blanc
 • El suc d’una llimona
 • Espècies (farigola, orenga, pebre, all en pols i una fulla de llaurer)
 • 1 pollastre sencer (buit i  ben net)
 • sal
 • 1 bossa apta pel forn
 • 250 g de patata (partida a trossos no massa grans)
 • 60-80 g de pastanaga (a rodanxes)

Preparació:

 1. Posar dins el got de la thermomix  els alls i el julivert. Triturar 4 segons a velocitat 5. Baixar les restes cap a les ganivetes. Afegir la pastilla de brou, el vi blanc, el suc de llimona i les espècies excepte el llaurer. Programar 5 segons a velocitat 5.
 2. Salar el pollastre i posar-lo dins la bossa apta pel forn. Afegir la barreja d’espècies junt amb la fulla de llaurer, les patates i la pastanaga. Remoure bé perquè quedi tot ben impregnat. Tancar la bossa amb la tira que ve dins el paquet i deixar macerar a la nevera durant un mínim de 30 minuts.
 3. Preescalfar el forn a 180º
 4. Col·locar la bossa en una safata de forn i fer un petit foradet a la part superior.
 5. Fornejar durant 90 minuts a 180°.
 6. Traiem del forn i amb molt de compte de no cremar-nos obrim la bossa i aboquem el pollastre amb l’acompanyament dins una safata. (Si cal, quan el traiem de la bossa li podem donar un toc de gratinador perquè agafi més color).

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s