Sospirs d’amant

Sospirs d'amant++

Les postres d’avui són típiques de Terol i s’anomenen sospirs d’amant. El nom d’aquests dolços és en honor a la famosa parella d’amants d’aquesta ciutat, Dña. Isabel de Segura i D. Diego de Marcilla, els famosos amants de Terol. Segur que si heu visitat la ciutat, coneixeu aquesta trista història d’amor i desamor i aquests dolços tan populars allà.

Es tracta d’unes cassoletes petitones, mida mosset, farcides d’una deliciosa crema de formatge, que personalment m’encanta. I el millor de tot, preparar-les a casa és un moment, en menys de 15 minuts estan fetes.

M’ha semblat que per Sant Valentí, patró dels enamorats, aquesta seria una recepta ideal. Però animeu-vos a preparar aquests dolços en qualsevol moment de l’any, són deliciosos i perfectes per acompanyar un bon cafè.

Espero que us agradin!!!!

Sospirs d'amant.+

Ingredients: (30 unitats aprox)

  • 100 g de mantega tallada a daus ( a temperatura ambient)
  • 2 ous
  • 8 formatgets ( El Caserio, la Vaca que ríe……)
  • 50 g de sucre
  • 30 Cassoletes petites de massa «quebrada» o de pasta de full
  • 50 g de sucre llustre (per decorar)

Preparació:

  1. Preescalfar el forn, només grill, a 200º
  2. Posar dins el got de la thermomix, la mantega, els ous, els formatgets i el sucre. Programar 5 minuts, temperatura 90º i velocitat 3.  Mentrestant folrar un parell de safates de forn amb paper de fornejar i col·locar les cassoletes al damunt.
  3. Passats els 5 minuts ha de quedar una crema fineta, si no és així, programar 5 segons a velocitat 5, perquè quedi una crema fina i lligada.
  4. Omplir les cassoletes ben plenes amb la mescla, i enfornar durant 5-9 minuts a 200º, només grill (Aquest punt és el més delicat, heu de vigilar constantment el forn, es dauren molt de pressa i podrien cremar-se en un moment. Cada forn és un món i és impossible posar els minuts exactes).
Sospirs d'amant

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s