Pastís de 3 xocolates

pastís 3 xocolates

És dijous i no toca pastís, però és que avui estem de celebració, és l’aniversari d’en Pol, el meu fill gran. Desde petit el pastís de 3 xocolates ha sigut el seu preferit, per tant pel seu aniversari sempre li preparo.

És un pastís amb una base de galetes i  3 capes de xocolata( negra, amb llet i blanca). Sempre que el preparo és un èxit.  Fins i tot els que no som gaire de xocolata, com jo, ens agrada.

Us animo a que el prepareu.

Us agradarà!!

pastís 3 xocolates

Ingredients:

 • 200 gr. de galetes Maria
 • 60 gr. de mantega
 • 150 gr. de xocolata negra
 • 150 gr. de xocolata amb llet
 • 150 gr. de xocolata blanca
 • 750 gr. de nata de postres (35% m.g.)
 • 750 gr. de llet sencera
 • 3 sobres de «cuajada Royal»
 • 70 gr. de sucre

Preparació:

 • Folrem un motlle  de 24 cm. de diàmetre amb paper de fornejar.
 • Posem les galetes partides a trossos, al got de la thermomix i triturem, got tancat i tres cops de turbo. Amb l’espàtula, baixem les restes que hagin quedat a les parets i a la tapa del got i comprovem que estiguin ben triturades. Si no és així, tornem a donar un altre cop de turbo. Reservem dins el mateix got.
 • Posem la mantega en un bol gran i la fonem al microones. Afegim les galetes triturades al bol de la mantega i remenem bé. Si queda molt sec, afegim una mica de llet.
 • Posem aquesta mescla en el motlle reservat i estenem per tota la base del motlle. Pressionem amb el cubilet o amb la base d’un got, perquè quedi el mateix gruix per tota la base.
 • Reservem a la nevera

Primera capa:

Xocolata negra:

 1. Posem al got de la thermomix la xocolata negra a trossos i triturem, got tancat, 3 o 4 cops de turbo.
 2. Baixem les restes de xocolata que hagin quedat a les parets i la tapa de la thermomix. Afegim 50 gr. de sucre, 250 gr. de nata, 250 gr. de llet i el sobre de «cuajada» Programem 7 minuts, temperatura 90° i velocitat 5.
 3. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes que tenim reservada a la nevera. Molt a poc a poc i amb l’ajuda d’una cullera, que posarem a poca distància de la base de galetes. (Nosaltres abocarem la mescla sobre la cullera i aquesta caurà sobre la base de galetes). Així evitarem que s’ens espatlli la base de les galetes.
 4. Reservem a la nevera durant  25 minuts o fins que cualli.

Segona capa:
Xocolata amb llet:

 1. Sense rentar el got de la thermomix posem la xocolata amb llet a trossos  i afegim 20 gr. de sucre, 250 gr. de nata, 250 gr. de llet i el sobre de «cuajada» i programem 7 minuts, temperatura 90°, velocitat 5.
 2. Abans d’abocar aquesta mescla sobre la capa de xocolata negra que tenim a la nevera, amb una forquilla fem unes ratlles a aquesta capa, perquè s’uneixin les dues capes. Un cop fetes les ratlles, aboquem la mescla de xocolata amb llet, sobre la capa de xocolata negra que tenim ratllada. Amb molt de compte, tornem a agafar una cullera i primer aboquem la mescla a la cullera i que a molt poca distància caigui sobre la capa de xocolata negra. (Això o fem perquè no s’ ens desmunti la capa anterior).
 3. Reservem a la nevera durant 25 minuts o fins que cualli.

Tercera capa:

Xocolata blanca:

 1. Rentem el got ben net. Posem la xocolata blanca a trossos dins el got de la thermomix, afegim 250 gr. de nata, 250 gr. de llet i el sobre de «cuajada». Programem 7 minuts, temperatura 90°, velocitat 5.
 2. Ratllem amb una forquilla la capa de xocolata amb llet que tenim a la nevera.
 3. Aboquem la mescla de xocolata blanca sobre la capa de xocolata amb llet. Tornem a agafar una cullera i aboquem la mescla sobre aquesta i que aquesta caigui sobre la capa de xocolata amb llet a poca distància i molt a poc a poc, perquè no s’ ens desmunti la capa anterior.
 4. Reservem a la nevera un mínim de 4 hores abans de desemmotllar.

 

Decoració: 

 1. Podem decorar al gust. Amb fideus o perles de xocolata, amb xocolata blanca, negre, amb llet, ratllada etc..
 2. Jo en aquesta ocasió he fet unes lletres i decoració amb xocolata.

 

Pas a pas:

Folrem el motlle amb paper

folrar motlle

Amb la galeta hem de poguer fer boles (Llavors tindrem la textura que volem)

base de galetes

Repartim per tota la base del motlle

base de galetes

Pressionem

base de galetes

 Ratllem les capes un cop estan quallades.(perquè l’ altra capa no rellisqui i quedi enganxada).

capa ratllada

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s