Maduixes amb mousse de lemon curd

Maduixes amb mousse de lemon curd

Avui unes postres de diumenge fàcils, vistoses i molt bones. A casa la combinació de maduixes i lemon curd (crema de llimona) ens agrada molt, així que durant la temporada de maduixes aquestes postres no poden faltar.

El dia abans deixo macerar les maduixes amb sucre i preparo la crema de llimona. L’endemà només cal fer nata muntada, barrejar-la amb la crema de llimona i fer el muntatge dels gotets. Fàcil, fàcil.

Us animeu?

Ingredients: (8 gotets)

 • 500 g de maduixes
 • 2 cullerades soperes de sucre
 • 3 ous (a temperatura ambient)
 • 110 g de sucre
 • 10 g de sucre vainilla
 • 100 g de suc de llimona
 • 100 g de mantega a daus (a temperatura ambient)
 • 200 g de nata
 • 30 g de sucre
 • 1-2 melindros (esmicolats)

Preparació:

 1. Rentar ben netes les maduixes, aixugar-ler amb paper de cuina o un drap net i treure’ls la part verda. Tallar-les a daus petitons, col·locar-les dins un bol i afegir les 2 cullerades de sucre. Remenar, tapar amb film transparent i deixar macerar durant tota la nit a la nevera.
 2. Col·locar la papallona a les ganivetes i abocar els ous, el sucre, el sucre vainilla i el suc de llimona. Programar 8 minuts, temperatura 80º i velocitat 3½. Amb l’espàtula baixar les restes escampades cap a les ganivetes.
 3. Afegir la mantega a daus i programar 6 minuts, a velocitat 3. Abocar dins un bol i deixar temperar. Una vegada freda, tapar i reservar a la nevera fins l’endemà.
 4. Posar la papallona a les ganivetes, afegir la nata i el sucre llustre. Muntar a velocitat 3½ sense temps. Compte no passar-nos que farem mantega! Reservar dins un bol.
 5. Sense rentar el got posar la crema de llimona que tenim reservada a la nevera, dins el got, i programar 1 minut a velocitat 3. Afegir la nata muntada i barrejar 10 segons a velocitat 1½. Acabar de barrejar-ho amb l’espàtula, amb moviment suaus i envoltants, fins que quedi una crema fina i totalment integrada.

Muntatge i decoració:

 1. Repartir un parell de cullerades de maduixes dins de gotets o copes (les maduixes al macerar hauran fet líquid, procurar agafar més aviat maduixes, sense massa suc) al damunt repartir el lemon curd i per acavar, decorar amb els melindros esmicolats.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s